Je kan ons bellen

011 62 15 09

Je kan ons mailen

contact@degrevenbroekers.be

Deze nieuwjaarswandeling is enkel voorzien voor de leden van WSV De Grevenbroekers vzw.

De Tomp, Tomperweg, 3930 Achel

Vertrekuren: 13:30u – 16:00u

Vooraf inschrijven tot 3 januari

In tegenstelling tot andere jaren hebben we dit jaar voor een andere ontmoetingsplaats gekozen. Dit heeft alles te maken met de vierde golf corona, die opnieuw overal stokken in de wielen steekt. Om het voor iedereen gezond te houden, kozen we ervoor om dit jaar onze nieuwjaarsactiviteit buiten te laten plaatsvinden. Ook de wandeling zelf zal niet in groep gebeuren zoals andere jaren; ieder kan zelf beslissen wanneer er gestart wordt en met wie er gewandeld wordt. We hopen dat dit voldoende van onze leden kan overtuigen om deel te nemen.

Daarom kozen we dit jaar voor De Tomp in Achel. Hier wordt een plaatselijke wandeling in het gebied uitgezet, die iedereen dan op eigen tempo kan volgen. Als vertrekuur kan er gestart worden tussen 13:30u en 16:00u. De wandeling zelf zal ongeveer 4 km lang zijn.

Onderweg en ook bij aankomst en of vertrek zijn er versnaperingen en warme en koude drankjes voorzien. Je hoeft dus niet per se te wandelen, je kan ook aan De Tomp zelf komen als je dat wenst. We hopen dat we het op deze manier veilig kunnen houden voor iedereen.

Verder vragen we dat iedereen aanwezig gaat zijn, want hier worden ook het jaarprogramma, de nieuwe stempelkaarten en de mutualiteitsattesten uitgedeeld.

Om één en ander in goede banen te kunnen leiden, willen we dit jaar uitzonderlijk vragen om in te schrijven voor deze activiteit. Je kan dit doen door een mailtje te sturen naar degrevenbroekers@gmail.com en wel voor 3 januari. Graag je naam en de namen van de mensen die je vergezellen vermelden.

Aanbevolen artikels