Je kan ons bellen

011 74 47 08

Je kan ons mailen

contact@degrevenbroekers.be

Wintergrenswandeling zaterdag 15 januari 2022

Wegens het toenemend aantal besmettingen met de Omicronvariant zijn we verplicht om de wintergrenswandeling van zaterdag 15 januari 2022 te annuleren.

In Nederland zijn de genomen maatregelen zeker al tot 14 januari van kracht, maar ook in België verdubbelen het aantal besmettingen nu telkens zeer snel.

Achelse Kluiswandeling zondag 17 oktober 2021

Eindelijk zijn we zo ver dat we een georganiseerde tocht kunnen laten
plaatsvinden! Deze Achelse Kluiswandeling gaat door op zondag 17 oktober 2021. Normaal is dit de laatste van onze jaarlijkse vier tochten, maar door de lange gedwongen corona-pauze wordt dit onze eerste tocht in 2021.

De wandeling vertrekt vanuit de parochiezaal Aan De Statie,
Sint-Odilialaan 58, 3930 Achel.

Dit jaar heeft iedereen de keuze uit de volgende afstanden: 5 km
(rolstoeltoegankelijk), 7 km, 11 km, 14 km, 20 km en 24 km.

Via de 14 en de 24 km breng je een bezoekje aan de Achelse Kluis.

Inschrijving ter plaatse: €2 voor niet-leden en €1,50 voor leden

Meer info vind je onder Programma of op de homepage.

Busuitstap Leudal 15 maart en Wittebergwandeling 24 maart 2020

Helaas zijn we verplicht mee te delen dat de busreis van zondag 15 maart 2020 naar Leudal en onze eigen Wittebergwandeling van dinsdag 24 maart 2020 zijn geannuleerd wegens de impact van het coronavirus.

Zowel de Belgische als de Nederlandse overheden hebben vandaag beslist om alle sportevenementen (in Nederland alle activiteiten met meer dan 100 deelnemers) te verbieden.

Reportage Wandelgazette Wandelsport Vlaanderen

Gisteren 9 juni kregen we tijdens onze Sint-Jobswandeling het zeer gewaardeerde bezoek van Jos Van Dingenen, reporter voor Wandelgazette van Wandelsport Vlaanderen. We willen jullie niet onthouden hoe zeer hij onze wandeling waardeerde en hoe mooi zijn foto’s en deze van zijn collega Bart Van Herck de schoonheid en rijkdom van onze omgeving weergeven!

Je kan zijn reportage en alle foto’s hier bekijken.

Wandelweekend Wallendorf

Zoals gisteren 9 april overlegd tijdens de presentatie van het wandelweekend gaan we vaarwel zeggen aan het rijden met eigen vervoer.
Vandaag 10 april is het vervoer per autocar helemaal geregeld naar ieders wens en kunnen we met zijn allen gebruikmaken van deze service!
We verwachten alle ingeschreven deelnemers vrijdagmorgen 26 april om 8.00u aan parking De Wal in Hamont waar de buschauffeur ons zal komen oppikken.
Op zaterdag 27 april worden we per autocar naar de 2 besproken vertrekpunten van de wandelingen gebracht (wandeltip 1: Grüne Hölle in Bollendorf en wandeltip 4: Felsenweg 1 in Echternach).
Degenen die kiezen voor wandeltip 2 (Wanderweg 45) doen dit op eigen kracht, omdat deze wandeling Wallendorf aandoet.