Je kan ons bellen

011 74 47 08

Je kan ons mailen

contact@degrevenbroekers.be

Word je lid van onze wandelclub dan ben je automatisch lid van onze overkoepelende organisatie “Wandelsport Vlaanderen vzw”. 

Je profiteert dan niet alleen van het complete aanbod van onze vereniging, maar ook van alle voordelen die Wandelsport Vlaanderen aanbiedt (verzekering, wandelreizen, webshop, opleidingen…).

  • Ledenbijdrage kost jaarlijks € 17 per persoon
  • Elk gezin ontvangt tweemaandelijks het clubtijdschrift ‘’t Grevenbruukske’ alsook 5 x per jaar het mooie “Walking Magazine” van Wandelsport Vlaanderen.

Verzekering

Als lid van onze club ben je automatisch verzekerd bij Wandelsport Vlaanderen.

Wanneer is men verzekerd?

➢ Zowel leden als niet-leden zijn verzekerd tijdens de wandeltocht georganiseerd door een Wandelsport Vlaanderen-club.

De leden van Wandelsport Vlaanderen vzw zijn eveneens verzekerd bij deelname aan een georganiseerde wandeltocht van FFBMP en VGDS.
Opgelet! Zodra men zich op een georganiseerd wandelparcours begeeft, is het belangrijk de inschrijfkaart of betaalbewijs goed bij te houden. Bij gebeurlijk ongeval is de inschrijfkaart/betaalbewijs vereist en ben je namelijk verzekerd binnen de polis.
➢ (! Opgelet enkel leden) Leden van een club van Wandelsport Vlaanderen vzw en de federatieleden zijn verzekerd op weg naar en van de wandeltocht. Niet-leden genieten dus niet van de verzekering op weg naar en van de wandeltocht.
➢ De waarborg ‘Burgerlijke aansprakelijkheid’ is geldig tijdens de verzekerde activiteiten en tijdens de verplaatsingen die in het kader daarvan worden gedaan (niet de weg naar en van huis).
➢ (! Opgelet enkel leden) Leden zijn ook tijdens de individuele wandelsportbeoefening verzekerd: bij een ongeval tijdens de individuele wandelsportsportbeoefening vraagt het slachtoffer zijn/haar eigen club om een ongevalsaangifte op te maken.
➢ Niet-leden zijn niet verzekerd bij deelname aan een BBQ, een ledenfeest, een occasionele fietstocht,… Medewerkers aan dergelijke activiteiten zijn daarentegen wel verzekerd op die activiteiten.

Opmerking! Voor leden van Wandelsport Vlaanderen vzw wordt ook hartfalen als ongeval beschouwd.

En dit 24/24 uur, 7 dagen op 7, zowel in binnen- als buitenland.

Lees hier de volledige verzekeringspolis, zoals die gepubliceerd werd op de website van Wandelsport Vlaanderen en welke de enige juiste is.

Hier kan je lid worden van onze vereniging.

[form id=”3351″ /]