Je kan ons bellen

011 74 47 08

Je kan ons mailen

contact@degrevenbroekers.be

Zaterdag 4 januari om 13:00u zijn al onze leden welkom op de gratis nieuwjaarstraktatie in de lokalen van de Chiro aan de Witteberg 30 te Achel.

Iedereen ontvangt dan het jaarprogramma 2020, samen met het mutualiteitsattest voor 2020. En de leden, die niet op het jaarfeest aanwezig konden zijn, ontvangen alsnog hun lidkaart en het speciale wandelboekje van Wandelsport Vlaanderen. Dit laatste geeft je de mogelijkheid om te sparen voor een regenponcho (15 wandelingen) of een rugzak (25 wandelingen). Je hebt ook de mogelijkheid om de nieuwe Walking in Belgium (€8) (met alle door de Belgische wandelclubs georganiseerde wandelingen) of Wandelen in de beide Limburgen (€2) aan te kopen.

Je wordt ontvangen met een glaasje cava of fruitsap (of voor de liefhebbers een jenevertje).

Daarna gaan we voor een korte wandeling van ongeveer 6 km in de omgeving. Er is altijd de mogelijkheid om via een verkorte route terug te keren.

Na de wandeling zitten we nog gezellig samen bij een koffietje onder het genot van een worstenbroodje en een kersenflap (of appel- of abrikozenflap).

Voor deze traktatie hoef je niet in te schrijven: iedereen is van harte welkom!

Vooral voor de nieuwe leden is dit een ideale gelegenheid om kennis te maken met onze club en zijn vele wandelliefhebbers.