Je kan ons bellen

011 62 15 09

Je kan ons mailen

contact@degrevenbroekers.be

Deze keer hebben we gekozen om binnen onze eigen gemeente Hamont-Achel enkele wandelroutes op knooppunten uit te zetten.

Je doet één of meer van de wandelingen in deze opnieuw erg moeilijke corona-omstandigheden binnen je eigen bubbel, ook al is die nu weer heel klein in omvang geworden door de recente overheidsmaatregelen. Uiteraard kies je zelf wanneer je hier gaat wandelen: je kan het hele jaar door op knooppunten wandelen. Hou er wel rekening mee dat er al zeker de eerste maand nergens horeca-zaken open zijn onderweg: neem dus voldoende eten en drinken mee voor onderweg.

Er zijn drie mogelijke routes te bewandelen: één in Hamont van 10,6 km, één in Achel van 11,1 km of een wandeling doorheen Hamont en Achel van 18 km. Deze laatste is samengesteld uit de twee kortere routes.

Voor degenen die wensen te starten in Achel is er de keuze om te starten bij de knooppunten 141 of 142. Knooppunt 141 ligt aan de achterkant van het Michielshof (adres: Michielsplein 3).  Knooppunt 142 ligt aan het paadje tussen het Gemeenschapshuis/OCMW en de kerk en de fontein pal in het centrum van Achel. Je kan dus best je auto parkeren of aan het Michielshof of op het marktplein voor het Gemeenschapshuis (Michielsplein). Voor de leden uit Achel is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een knooppunt dichter bij huis als start te kiezen.

Voor het kaartje van de 11.1 km wandeling door Achel klik hier Achel kaart 11.1 km

Voor de lijst met knooppunten van de 11.1 km door Achel klik hier Achel 11.1 km knp

 

Als je wenst te starten in Hamont vertrek je vanaf het marktplein voor het gemeentehuis (adres: Stad 40), waar je knooppunt 154 zal vinden. Voor de leden van Hamont geldt ook dat je hier uiteraard van een knooppunt dichter bij je thuis kan starten en zo inpikken op de route.

Voor het kaartje van de 10,6 km door Hamont klik hier Hamont 10.6 km kaart

Voor de lijst met knooppunten van de 10,6 km door Hamont klik hier Hamont10.6 km knp

 

Als je kiest om de wandeling van 18 km doorheen Hamont-Achel te maken, kies je hier voor het kaartje Hamont-Achel kaart 18 km

of hier voor de lijst met de knooppunten Hamont-achel 18 km knp

 

Veel wandelplezier en hou het gezond!

Aanbevolen artikels