Je kan ons bellen

011 62 15 09

Je kan ons mailen

contact@degrevenbroekers.be

Ondanks een gedeeltelijke mislukking van onze wandeling aan de Kluis (door het weghalen van pijlen) hadden toch een 30-tal wandelaars kunnen genieten van het mooie parcours. Dat bewijzen ook de foto’s.

 

Vandaag zaterdag 8 augustus beginnen we aan  onze wandeling bij Domein De Bever.

We zitten middenin een hittegolf, maar het oude gezegde “De morgenstond heeft goud in de mond” is ook hier zeker aan de orde. Rond 07:00u met een temperatuur van 15° de brug over, langs de warmbeek waar we al snel gezelschap krijgen van een ijsvogeltje, dat voor ons uit blijft vliegen.

Aan de bijna dichtgegroeide vistrap gaan we even verder over het fietspad, om daarna rechts de bossen in te duiken tot achter de Inalfa. Verderop links over de fit-o-meter met enkele vernieuwde toestellen, die we jammer genoeg niet mogen gebruiken i.v.m. corona. We vervolgen onze tocht langs de Waag en de Tomp om zo terug bij de vijver van De Bever uit te komen.

De temperatuur is ondertussen opgelopen tot 28° zodat een frisse pint meer dan welkom is.
t’ Was mooi!!!

In de loop van de zondag vonden het ook hier weer enkele snoodaards nodig om een paar pijlen te verhangen zodat er enkelen onmiddellijk terug naar De Bever werden geleid.
Voor de volgende keer gaan we er een PDF bestand bijvoegen zodat dit uitgeprint of  opgeslagen kan worden op de smartphone.

 

Ludo Daemen

Aanbevolen artikels